duminică, 12 aprilie 2015

Lumina lunii e magica



Prima postare de pe acest blog am ales sa-l postez acum de Pasti,pentru a va ura tuturor sarbatori Pascale cat mai frumoase!
Credeti in magia lunii?
Sau in dragostea la prima vedere?
Credeti ca ar putea exista vampiri,varcolaci si alte astfel de creaturi mitologie?
Toate aceste intrebari si multe altele mi-au rasarit in minte in momentul in care am terminat de citit romanul
"Nu plange sub clar de luna" de Heather Davis.
Heather este de departe una dintre cele mai generoase scriitoare ale momentului,iar prin acest roman dovedeste multele calitati  pe care le-a descoperit cat timp a lucrat cu adolescentii.Iar rezultatul se vede,si este de-a dreptul incantator.
Atunci cand Shelbey este trimisa fortat de tatal sau la o tabara de vara pentru copii ,acesteia nici nu-I trece prin gand ca v-a trai o poveste emotionanta de dragoste  plina de dezvaluiri uluitoare cu Austin,fiul unui celebru membru al unei trupe rock.
Povestea lor de dragoste este una incarca de momente frumoase,dar si de minciuni bine ascunse.
Aceste minciuni se dizolva sub minutatul cadru format de enigmatica si puternica raza a lunii.Totul iese la iveala cand Austin ii arata lui Shelby adevarata fata a familiei lui:sunt varcolaci.
Legaturile se innoada cand afla reciproc ca sunt orfani de mama(mama lui Shelby a murit din cauze necunoscute,poate vreo boala ceva,in timp ce mama lui Austin a murit impuscata cand vana sub forma lupului).
Nu va spun mai mult pentru ca nu vreau sa stric surpriza celor ce vor dori sa citeasca romanul.
Dar in schimb vreau sa adaug faptul ca cititori ce vor intelege esenta povestii sunt aceia ce simt flacara iubirii aprinsa!
Secventa preferata:     
Lumina lunii iti poate schimba radical viata.
Si totul incepe atat de simplu...
Tu.El.
Luna.
Te-ai ars!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu