marți, 13 februarie 2018

Renasterea de Lavinia Calina

Image result for ultimul avanpostAl treilea volum din seria Ultimul avanpost se ridica cu siguranta la nivelul celorlalte carti din serie,iar Lavinia ne demonstreaza inca o data talentul si daruirea cu care scrie.
Seria a e aur curat pentru literatura,deoarece demonstreaza ca avem din plin talent si originalitate printre autori.
Ca si celelalte volume,romanul o are in prim-plan pe Diane,printesa  regatului romanesc din anul 2047,o distopie autohtona originala si foarte bine scrisa.
Am impresia ca de fiecare data cand citesc o noua carte din aceasta serie sunt prins in ea alaturi de personaje,traiesc fiecare sensatie,actiune,apasare pe tragaci pe care le face Diane.
Desi cartea tinde sa se apropia de a doua,elemente noi apar ca o flacara ce alimenteaza romanul facandu-te prizonierul lui.
Actiunea alerta,rasturnarile de situatie,confruntarile armate,pentru aceasta serie sunt la ordinea zilei,iar acest roman are putin din toate.
Desi aveam impresia ca romanul avea sa revina la ideea primului volumul,aceasta introduce Clinicile Renasterea,ceea ce starneste o oarecare curiozitate,completa de faptul ca si Diane,personajul principal  este parte a proiectului.
Ca de fiecare data,Lavinia ne da un final care ne lasa in aer.E si asta un mod de a te face sa citesti in continuare seria,dar eu sincer vreau sa vad cum se termina saga Dianei Dumitrescu,printesa razvratita a Regatului romanesc.
Coperta aceasta,ca si celelate sunt geniale,daca subiectul nu e pe gustul tau,coperta sigur va fi, se muleaza bine si pe tematica,ce mai o carte completa din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu