sâmbătă, 19 decembrie 2015

Provocarea vol.1 de Simona Stoica

Wow,cat de misto poate fi o carte.Simona are un debut stralucit in literature romaneasca,in care intra cu putere si de ce nu,mult talent.
O carte care te va intimida la inceput din cauza fluxului de pagini dar,asta nu reprezinta un obstacol pentru cititorii inraiti,ca mine de exemplu.
Actiunea te prinde si te arunca in bratele conacului Wolfmaner alaturi de protagonist,si astfel intri si tu in actiune,fiindca o data cu prima pagina vei simti ca ramai blocat  si vei astepta cu sufletul la gura urmatoarea miscare a personajuli principal,Desiree.Un nume cat se poate de original,ca si povestea in sine.Coperta este un element in plus care te face s-o citesti.
Este prima parte din volumul 1 al seriei Rephelimii (daca vreti sa aflati ce sunt sau cine sunt citi romanul!)
Recomand acest roman pentru iubitorii genului fantasy,cei care vor sa descopere talent,daruire,actiune,suspans,si momente inedited si original construite!

                                                                                 ***
Herg Benet este o editura tanara,cu un suflu nou si inedit,prin faptul ca promoveaza autori tineri,talentati si romani.Autorii sunt talentati tineri si originali,gata sa te surprinda de fiecare data cu ceva nou.Va recomand aceasta editura fiindca merita sa descoperiti autori frumosi,talentati si sa cititi carti minunat asternute pe hartie.
Va recomand de asemenea si editura pentru ca nu veti regret alegerea facuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu