miercuri, 29 iunie 2016

Ultimul Viking de O.G.Arion

Acesta este primul roman scris de Oana,si primul volum din seria Nemuritor.
Personajul principal,Victoria Grey,pare la o prima vedere o femeie ancorata in realitate,sceptica si neincrezatoare cu privire la mituri,legende si prezenta unor creature supranaturale.
Ai grija ce-ti doresti Victoria,caci se pare ca tot ce nu crezi se tranforma in realitate!
Inceputul romanului ne-o prezinta pe Victoria preluand o cafenea numita Cogette ,iar inainte de petrecerea de deschidere un barbat ii moare in brate,iar,inainte cu cateva momente sa-si dea duhul ii inmaneaza Victoriei o moneda stranie,aparent necunoscuta ei.
Image result for ultimul viking  Ei bine, ce nu stie Victoria e ca moneda ii ofera abilitati special,iar printre acestea il ofera pe Arrio,un vampir sexy si rapitor,care o introduce intr-o lume ce abunda in creature mitologice nemaiintalnite in alte romane fantasy.Unicitate,domle,ce mai .
 Coperta reprezinta un atuu al cartii,rste enigmatica,iar vasul Viking intareste imaginea centrala  create inca din titlu.
 Totusi a fost ceva ce mi-a displacut si anume,cliseul triunghiului amoros,nelipsit in romanele americane,in care se preaslaveste fericirea,iubirea si alte de-astea.
 Romanul este extrem de frumos,fluid,viu,evoca imagini frumoase,unice si pitoresti de care te indragostesti imediat ce intri mai adanc in interiorul povestii create de Oana cu o iscusinta rar intalnite in romanele actuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu