joi, 15 decembrie 2016

Gaseste-ti visul de Nora Roberts

Laura Templeton e unul dintre cele mai frumoase prezente feminine din literature de dragoste.O luptatoare,un personaj complex,cu o reliefare detaliata atat din punct de vedere fizic cat si psihic.
Dupa un divort,oricine ar fi suferit,dar nu si Laura,ea reuseste sa arate o indiferenta aproape bolnavicioasa,argumentand faptul ca iubirea ei pentru barbatul care a zapacito la 18 ani,acum o lasa rece,amorfa si dura ca o stanca.
Desi provine dintr-o familie avantajata din punct de vedere financiar,Laura nu se foloseste de banii,doreste sa-si croiasca singura drum in viata,in ciuda deceptiei sentimentale care aproape o copleseste.
Asta pana cand apare fermecatorul si periculosul Michael,un vechi prieten de familie care cere adapost in urma unui incediu care il lasa pe drumuri.
La inceput cartea mi se parea usor melancolica,cu toata nefericirea persoanjelor si necazurile lor,dar apoi usor,usor si-a schimbat cursul devenind o carte despre speranta unei povesti de dragoste frumoasa,dar copilaroasa.
Asta a fost un pic  deranjant avand in vedere ca persoanejele sunt trecute de varsta adolescentei.In fine,povestea nu a fost rea,merita credit,e poveste care evolueaza incet,dar frumos spre ceva,poate nu unic pentru genul respective de carte,dar frumos.
Stiul Norei e unul simplu,dar asta mi-a placut enorm,deoarece totul parea natural,tot,persoanje,decor,sentimente,povestea din fundal.iar acest fapt l-am apreciat deoarece este primul volum al acestei  distinse doamne a literaturii romantic,chiar un titan as putea spune.
Va recomand roanul acesta,cat si pe celelalte deoarece sunt o binecantare pentru ochi si imaginatia oricurui indragostit,sau persoana normala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu