miercuri, 5 iulie 2017

Misterul Afroditei de Amanda Quick

Aceasta carte reprezinta o evadare din actual,o incursiune in timpurile medievale,in care intrigile,povestile de iubire cat si crimele sunt la ordinea zilei.Autoarea ne demostreaza ca poate creea locuri diferite,dar la fel de interesante doar cu ajutorul cuvintelor.
Amanda are un stil unic,care te vrajeste inca de la primele pagini ale romanului,te inlantuie,te face sa iubesti personajul si sa simti emotiile la fel de intens ca protagonistii.
Image result for amanda quick misterul afroditeiProtagonista este este memorabila,frumoasa,intelingenta,si pe deasupra autoare de romane de groaza.Beatrice este un personaj curajos si ascutit la limba,vaduva,dar dornica de iubire,senzuala si in cautarea unor comori unice si primejdioase.Tupeul ei este dozat treptat,iar povestea ei a reusit sa ma impresioneze inca de la inceput.
Calugarul nebun de la Monkcrest,Leo Blake,are trasaturi asemanatoare cu Beatrice,este excentric,rafinat,senzual si la fel de incapatnat ca Beatrice.Ascunde un secret,dar in carte secretele plutesc la orice pagina,asa ca nu e nimic iesit din comun la el.
Relatia celor doi este infloritoare desi respinsa de cele doua parti,aceasta pare vrajita de forte oculte,iar pericolele ce ii pandesc pe cei doi ii pune sa colaboreze si astfel intareste relatia celor doi conducandu-i spre un final fericit.
Romanul este frumos,curge lin,te prinde in mrejele sale prin descrieri cuceritoare,dialoguri fluide,uneori blande alteori violente,si niste personaje croite cu maiestrie in decorul Angliei medievale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu