marți, 12 mai 2015

Magie in stil romanesc

Cred ca e cea mai interesanta postare de pana acum.
De ce?
Pai vreau sa va prezint o carte scrisa de un roman!
Si eu care ziceam ca nu avem scriitori buni in Romania.Asta m-a invatat liceul de tot rahatu*,care ne impune sa invatam despre niste persoane si opere de mult publicate.Nu spun ca nu sunt bune,dar nu mai sunt de mult de actualitate,deci in concluzie niste "bosorogi" ai literaturii romanesti.
Revenind pe fagasul nostrum,cartea care m-a socat,uluit,fascint si tot tacamu,a fost COPIII INTUNERICULUI de LAVINIA CALINA.
Cartea este primul volum al trilogiei NEAMUL CORBILOR.Un titlu pe masura,care nu numai ca este rasunator,dar este si indraznet prin tema abordata.Tema romanului ese magia neagra,intr-o perioada unde cele mai puternice neamuri de vrajitori incearca sa castige suprematia celorlalte.
Scrisa din perspectiva celor 2 protagoniste:Roxana si Nicol,patrundem in mijlocul unei lupte pe viata si pe moarte,unde magia va trona,minciunile ne vor fi calauze,iar sangele ne va fi décor.
Cartea nu este de dimensiuni mari(max 280 pag.)dar asta nu a impiedicat-o pe autoare sa incarce romanul de actiune.
Peisajele si cadrul actiunii sunt bine definite,iar povestea de dragoste ce inmugureste pe parcur este ultimul lucru la care te asteptai.Si panana......el exista.O carte dinamica si bine creionata.
De origine carasana,Lavinia incearca,si reuseste cu succes,sa creeze o lume perfecta unde Neamul Corbilor,cel mai rau dintre toate,sa obtina guvernarea lumi.
Finalul romanului este surprinzator,incat este lasat expre in aer.Anul aceasta prin toate se preconizeaza ca va aparea al doilea volum pe care il astept cu nerabdare.
Succes in continuare Lavi,si scrie cu incredere ca talent e,slava Domnului,cititori exista si publicitate ai.
Felicitari pentru roman!
Cititi acest roman cu incredere,la fel si ULTIMUL AVAMPOST DE LA ACELASI AUTOR,pentru ca merita din toata inima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu