miercuri, 26 august 2015

Prietenul Nevazut de Cecelia Ahern

     As putea sa va spun ca m-a impresinat de la inceput dar ar fi o minciuna.Eram putin surprins de ideea unui prieten imaginar,da na nu trebuie sa judeci o carte dupa descriere.
Insa cand am intrat in lumea Ceceliei am inteles cu adevarat ce inseamna sa ai un prieten imaginar.Ce rol joaca pentru un copil dar cel mai important pentru un parinte care se afla la rascruce de drumuri.
     Elizabeth simte pe pielea ei ce inseamna responsabilitate;are grija de tatal ei care isi asteapta sotia care pleaca in "vacante'' pentru a putea trai cum se cuvine,o sora alcoolica si pe nepotul ei de 8 ani care inventeaza prieteni imaginari.
     Dar spre surprinderea tuturor,mai ales a mea,ajutorul vine de la, Ivan ,prietenul imaginar al nepotului ei.Timpul creaza o idila frumoasa de dragoste,care o schimba pe Elizabeth pentru totdeauna;invata sa uite de ceilalti si sa se puna ea pe primul loc,invata cum e sa zambesti si afla informatii fitale despre femeia care ia dat nastere(era alcoolica,asta explicand de ce tot pleca de-acasa)Fiind prima carte de Cecelia Ahern pe care o citesc eram putin neicrezator in ea si in povestile ei,dar dupa cartea asta sunt ferm convins ca le are in ale scrisului.
Iti multumesc Onix pentru carte,si da,ai avut dreptate a fost o lectura surprinzator de placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu