duminică, 27 martie 2016

Ultima cucerire de Helen Simonson

Este prima carte de la aceasta autoare ,si din cate inteleg e si primul volum lansat de Helen.

 
Luna Martie pentru mine a fost plin de incursiuni in diverse parti ale Regatului Unit al Mari Britanii,deoarece ambele carti pe care le-am citit in aceasta luna se desfasoara acolo.
Revenind la oile noastre,Ultima cucerire te inrobeste in paginile ei,in descrieri frumos realizate,prin apropieri terminologice inedited,care evoca imagini foarte frumoase si de neuitat,cel putin sta e parerea mea.
Titlul mi se pare superb,fapt pentru care am cumparat cartea.
Actiunea este uneori lenta,alteori mai rapida,cu descrieri monografice inedited,si cu o relatie destul de ciudatica,si prost vazuta de ceilalti vencini ai celor doi protagonisti.
Relatia infloreste frumos,dar nu pot clasa romanul drept poveste de dragoste autentica.Am inpresia ca relatia nu depaseste stadiu de prietenie apropiat,poate fiindca personajele au varste inaintate,aproape de varsta a treia.
Astea fiind spuse va recomand acest roman de debut fantastic scris,cu mici rasturnari de situatie,si niste personaje frumos construite de talentata Helen Siminson!

Iar eu revin la ultimele doua volume din Superba Academia a Vampirilor,cu precizarea ca va tin la current cu pareri si recomandari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu