vineri, 17 iunie 2016

Printesa gheturilor de Camilla Lackberg

Am terminat romanul avand senzatia ca am fost in mijlocul a tot ce se petrece intr-un film cu crime,multa actiune,suspans,elemente de dragoste,mister,si in cele din urma un final exploziv.Asta,pe scurt este descrierea romanului care m-a transformat sclav intre paginile sale,dorindu-mi cu fiecare pagina citita inca o suta pana la nesfarsit.
Image result for printesa gheturilorInceputul este unul cum nu se poate mai potrivit,descrie scena in care Erica Falck,personajul principal al romanului,isi gaseste cea mai buna prietena din copilarie moarta in cada,inghetata si cu venele taiate.V-am atras atentia?
Actiunea se petrece intr-o insula din arhipelagul suedez,in orasul Fjallbacka,unul care este zguduit de o crima atat de sinistra,incat societatea este practiv in febra,mai ales ca asasinul nu este de gasit.
Cu un stil alert,cu o actiune fluida,cartea va va acapara timpul si va va inrobi de-a dreptul.
Erica nu este un personaj echilibrat,nefiind casatorita pana la varsta de 35 de ani,nu cunoaste momentele de iubire,scrie biografii in ciuda faptului ca ea are talent in ale scrisului nu poate sa scrie un roman de fictiune,pana cand descopera crima si adancimile ei.
Asta fiind spuse,va recomand un roman alert,scris intr-o maniera unica,cu personaje surprinzatoare,vazute in evolutie sau in declin,romanul nu iti va da ocazia sa te plictisesti nici un moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu