vineri, 9 martie 2018

Talente ascunse de Amanda Quick

Image result for amanda quick talente ascunseO carte putin diferita fata de restul romanelor pe care le-am citit de la aceata autoare.Stilul,ca de obicei antrenant iti creeaza dependenta inca din debutul volumului cand iti face cunostinta cu protagonistii.Si de aceasta data crima ssi santajul se impletesc frumos cu o poveste de dragoste,lucru destul de previzibil la genul asta de carti.
Protagonistii romanului Serenity si Caleb desi provin din medii sociale diferite,totusi au ceva in comun,anume trecutul.Pe baza asta,autoarea impleteste niste intrigi si scandaluri interesante,care sporesc interesl pentru carte.
Image result for amanda quick talente ascunseAm impresia ca autoarea adauga un element de natura psihologica ,interesanta,si surprinzatoare,mi se pare un artificiu destul de frumos si nemaintalnit in literatura ei.Amanda Quick se pare ca ma uimeste di nou prin faptul ca aici ,accentul cade pe actiune si mai putin pe povestea de dragoste,dar acest element este unul foarte bine plasat,descrierile sunt minunate,locurile iti taie efectiv respiratia,ceea ce denota doar talentul irefutabil al autoarei.
Personajele sunt bine descrise,intrigile sunt superbe iar povestea de dragoste ce infloreste treptat este delicioasa si demna de numele autoarei.
Ce imi place la autoare,sunt numele personajelor,unice frumoase,ele insele prezinta o poveste de sine statatoare,la fel cum copertile sunt frumoase.Dar asta e geniala,asta e si motivul pentru care am citit roman,unul dintre factori cel putin.
Coperta,desi nu tine neaparat de autoare,trebuie sa recunosc ca este o capodopera vizuala,care te face mai mult sa vrei sa citesti cartea asta,daca nu erai convins inainte.
Exista tot soiul de personaje,dintre cele banale pana la cele mai superstitioase,dar asta este si farmecul pe care il creeaza in roman,diversitatea si ingeniozitatea cu care Amanda Quick transforma un orasel neinsemnat de frontiera intr-un paradis al inadaptabililor,care te atrage de la nume,la personaje si descrieri.
Oricum ar fi trebuie neaparat sa cititi o carte a acestei autoare,si sunt sigur ca veti intelege de ce imi place asa mult stilul si romanele ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu